top of page

CLAIRVOYANCE | MIMOZMYSLOVÉ VIDENIE


Clairvoyance znamená „jasné videnie“. Takmer všetci vedia, čo mimozmyslové videnie znamená—je to schopnosť vidieť duchov, duchovný svet, energie prostrednícvtvom Tretieho Oka. Ľudia, ktorí majú mimozmyslové videnie dobre vivinuté, dokážu vidieť duchov, energie, ako aura, symboly a „vidia“ budúcnosť. Nie je to ťažké vyvinúť si mimozmyslové videnie—v tomto príspevku vám dám rady, ako na to.

Ľudí, ktorí majú vyvinutú clairvoyance, budem ďalej v tomto článku volať „clairvoyanti“.

Clairvoyanti vidia s ich Tretím Okom a niektorí sú schopní vnímať duchovno aj cez ich fyzické oči. Viac rozšírený je však spôsob videnia cez mozog, resp. Tretie Oko. Ak by som to mohla porovnať, tak clairsentient (človek, ktorý vníma duchovno hlavne prostredníctvom pocitov) sa pozrie na vašu fotku a zistí, ako sa cítite, a aké emócie prechovávate. Clairvoyant bude vidieť vašu auru, vašich duchovných sprievodcov, alebo anjelov okolo vás. Ak clairvoyant analyzuje sitáciu, vidí ju ako film pred očami. Obrazy mu prechádzajú pred očami. Tento „film“ je metafora toho, čo sa deje v skutočnosti.

Ako to v skutočnosti vyzerá, keď používame naše mimozmyslové videnie? Obrazy nevyzerajú, ako keď sa pozeráme na televíziu. Skúste si spomenúť na sen, ktorý sa vám nedávno sníval. Ako to vyzerá? Všetky obrazy vyzerajú skôr trošku rozmazane pri okrajoch, vsak? Len určité symboly, alebo časti daných obrazov sú jasné, ostré...zvyšok je trošku rozmazaný, nejasný...ako keby bol za závojom. Takto isto vyzerajú vízie, ktoré prijímame cez clairvoyance.

Dostávanie vízií a obrazov je jedna vec, ale nie každý clairvoyant dokáže dané obrazy aj správne interpretovať. Na to, aby sme obrazy správne vyložili, musíme do toho procesu zapojiť aj ďalšie mimozmyslové vnímania, napríklad: claircognizance (vnímanie cez to, že „vieme“. Dostávame priamu vedomosť o danej veci.), alebo clairaudience (vnímame duchovný svet cez mimozmyslový sluch).

Neskôr napíšem články aj o týchto talentoch mimozmyslového vnímania, ale dnes som sa rozhodla začať mimozmyslovým videním, pretože tento je najznámejší a veľa ľudí si myslí, že najľahší na ovládanie. Avšak musím povedať, že clairvoyance nie je až taká rozšírená, ako sa nám vďaka holywoodskym filmom môže zdať.

PREČO VäČŠINA ĽUDÍ NEPOTREBUJE MIMOZMYSLOVÉ VIDENIE

Clairvoyance nie je lepšia, ako ostatné spôsoby mimozmyslového vnímania. Všetky metódy mimozmyslového vnímania sú rovnako dôležité a funguju spoločne. Môžem dokonca povedať, že clairvoyance nie je až taká dôležitá, okrem tých prípadov, kedy ju potrebujeme na videnie zosnulých (mediumship).

Väčšina ľudí potrebuje mať dobre vyvinutú clairsentience („jasné cítenie“) na to, aby dokázali vycítiť vibrácie tých druhých. Claircognizance („jasné vedenie“), alebo clairaudience („jasné počutie“) sú nápomocné, ak sa dostaneme do zlej situácie a naši duchovní sprievodcovia nám chcú povedať, „Utekaj!“, alebo „Nechoď tadiaľ, je to nebezpečné!“

Z vlastnej praxe môžem povedať, že používam clairvoyance, clairsentience a claircognizance—videnie, cítenie a vedenie—asi rovnakým dielom. Posledný talent, ktorý nie je až taký silný u mňa je clairaudience („jasné počutie“). Málokedy sa mi stáva, že by som dostala správu od mojich duchovných sprievodcov prostredníctvom „sluchu“, pretože zvyšné talenty sú dosť silné na získanie správ z duchovného sveta. Clairaudience sa u mňa prejavuje, keď potrebujem byť v strehu—keď idem zle odbočiť, alebo ak sa zamyslím a duchovní sprievodcovia mi povedia, aby som sa začala sústrediť: „Zobuď sa!“, alebo „Pozor, tam nie!“ a podobne. :D

AKO SA VYVINIE CLAIRVOYANCE – MIMOZMYSLOVÉ VIDENIE

Každý z nás si ju môže vytrénovať. Najlepším spôsobom na tréning je meditácia na čakry, alebo farby, lebo tým si trénujeme otváranie Tretieho Oka. Tu je príklad:

Nasledujte túto meditáciu:

Predstavte si, že držíte sedem balónov. Balóny sú v týchto farbách: červená, oranžová, žltá, zelená, modrá, svetlomodrá, tmavomodrá a fialová. Začnite balóny púšťať jeden za druhým—začnite s červeným. Keď takto odletí červený balón, pokračujte s oranžových, atď. Sledujte, ako sa každý z balónov od vás vzďaľuje ďalej a ďalej, až kým úpne nezmizne na oblohe.

Ak nie ste zvyknutí na to, že si niečo dlho predstavujete, toto cvičenie bude na začiatku trochu ťažké, ale nebojte sa. Zlepší sa to, len musíte vydržať. Snažte sa sústrediť na každý balón a jeho farbu zvlášť. Predstavte si, aké sú tieto farby sýte a jasné.

Akékoľvek cvičenie na predstavivosť je vhodné na trénovanie si vašej clairvoyance. Vaša predstavivosť je kľúčom k úspechu. Veľa krát vízie, ktoré ľudia dostávajú cez ich Tretie Oko, sa môžu zdať, ako výplod fantázie. Ale toto je to tajomsto—nie je to výplod fantázie a musíme sa naučiť viac si veriť. Musíme sa naučiť veriť v to, že duchovný svet existuje a máme schopnosť s ním komunikovať.

Tu je ďalší spôsob, ako si vytrénovať clairvoyance. Predstavte si vaše Tretie Oko v strede vášho čela (medzi obočiami). Predstavte si, ako sa jeho viečko otvára, a ako sa Oko pozerá na svet z vášho čela.

Všetky cvičenia tohto typu majú za účelom nastaviť nás na určitý smer. Ak budete robiť tieto cvičenia pravidelne, pošlete tak duchovnému svetu jasnú správu o tom, že chcete, aby ste si vyvinuli clairvoyance a otvoriť si vaše Tretie Oko.

ROZDIEL MEDZI PREDSTAVIVOSŤOU A MIMOZMYSLOVÝM VIDENÍM

Ako dokážeme zistiť rozdiel medzi videním a predstavivosťou?

Keď získavame správy „z hora“, nemáme kontrolu nad tým, čo dostávame. My nie sme tí, ktorí vytvárajú tieto obrazy. Oni sa len objavia v našej mysli bez toho, aby sme k tomu niečo my prispeli. Tieto „vidiny“, vízie, alebo obrazy sa nám v mysli objavia ihneď.

Predstavivosť potrebuje našu snahu. Musíme pozormýšľať, čo si ideme predstaviť. Väčšinou trvá pár sekúnd, kým sa nám predstava ukáže v mysli.

BLOKY MIMOZMYSLOVÉHO VIDENIA

  • Mnohí ľudia potrebujú nejaký dôkaz toho, že túto schopnosť naozaj majú. Ak žiaden dôkaz nedostanú (nevidia duchov, ani auru a pod.), neveria, že daný dar majú, a teda ich clairvoyance je blokovaná.

  • Ľudia, ktorí zažili nejakú traumu v detstve—ak videli ducha a vystrašilo ich to, mohli si sami Tretie Oko zablokovať.

  • Ľudia, ktorí žijú život s vierou, že duchovný svet neexistuje, alebo žijú v nejakom „klamstve“—ich život nie je úprimný, alebo sa správajú neúprimne k druhým z rôznych dôvodov (pre peniaze, nenávisť, atď.). Žijú v mylnej predstave o sebe a nedokážu čeliť pravde.

AFIRMÁCIA NA POSILNENIE MIMOZMYSLOVÉHO VIDENIA

Hovorte si tieto afirmácie, a tým si posilnite vaše Tretie Oko:

„Začínam si vyvíjať svoje mimozmyslové videnie.“

„Všímam si krásu všade okolo seba stále viac a viac.“

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page