top of page

Najčastejšie správy od našich zosnulých


V tomto článku by som chcela načrtnúť do sveta zosnulých. Stratiť niekoho blízkeho je veľmi bolestivá skúsenosť. Jeden deň je milovaný človek s nami, na druhý deň je navždy preč. Pre mnohých z nách je veľmi ťažké vyrovnať sa s takouto stratou. Uvítame každú možnosť spojiť sa so zosnulým. Dúfame, že nás bude nejako kontaktovať a dá nám vedieť, či je „tam“. Skontaktovanie sa so zosnulým (sami, alebo za pomoci média—človeka, ktorý sa dokáže skontaktovať so zosnulými), ktorý nám nesmierne chýba, môže mať nesmierne silný liečivý účinok po mentálnej aj emocionálnej stránke. Najčastejšie nám zosnulí posielajú tieto štyri správy. Aj napriek svojej jednoduchosti nám vedia nesmierne pomôcť prekonať smútok a emocionálnu ranu na duši.

Prvá správa, ktorá sa neustále opakuje je „Mám ťa rád/rada.“, „Ľúbim ťa.“ Ľuďom táto správa prináša upokojenie a zmierni smútok zo straty milovanej osoby. Má nesmierne liečivý účinok hlavne pre deti zosnulých rodičov. Ak sa dieťa (môže byť už v dospelom veku!) počas života necítilo milované svojím rodičom, práve táto správa dokáže dieťaťu poskytnúť to, čo potrebuje počuť. Emocionálne sa mu tak naplní prázdny priestor na duši. Pocity zatrpknutosti a toho, že „nie som dosť dobrá/dobrý“ sa rozplynú. Druhá správa, ktorá sa často objavuje zo strany zosnulých je, „Som vporiadku.“, „Všetko je vporiadku so mnou.“, „Som na dobrom mieste.“ Viem, že to znie veľmi jednoducho a priamočiaro. No predstavte si emocionálny dopad takejto správy. Konečne vieme na isto, že náš milovaný človek je úplne vporiadku. Dáva nám to priestor na to, aby sme sa začali liečiť zo zármutku a našli znovu šťastie v živote. Ak je ten, na ktorom nám najviac záležalo vporiadku, nemusíme sa viac o neho báť. To nám dodáva priestor na nájdenie vlastného šťastia.

Treťou najdôležitejšou správou, ktorú nám zosnulí posielajú, je, „Som stále tu.“, „Som pri tebe.“ Keďže už nemajú fyzické telo, ale duchovné telo, hľadajú spôsoby, ako nám túto správu povedať. Používajú rozličné metódy, ako to docieliť. Ukážu sa nám v snoch, alebo nám pošlú biele pierka do cesty. Pracujú s prírodou a elektronikou takým spôsobom, že si to nevieme vysvetliť, ale proste vieme, že je to ten, kto tu už nie je. Máme pritom pocit, že „vieme“, presne vieme, že je to „on“/“ona“. Že je to ich správa zo záhrobia.

Štvrtou správou, ktorá sa často objavuje od zosnulých, je „Prepáč“, „Ospravedlňujem sa ti za všetko, čo som ti v živote spravil/a.“ Hlavne, ak sme si od nich vytrpeli veľa zlého, táto správa nám dá šancu odpustiť nie len zosnulému, ale aj sebe. Dostaneme tak pocit zadosťučinenia a pocit toho, že áno, zosnulý konečne preberá zodpovednosť za všetko, čo vykonal. Naša duša má tak príležitosť začať liečivý proces zbavovania sa pocitov zatrpknutosti a hnevu kvôli minulosti. Pocit ukrivdenosti a vlastne, akékoľvek negatívne pocity a emócie tak majú šancu na to, aby sa z nášho života postupne vytratili. Vieme, že zosnulý si konečne uvedomuje presne to, čo vykonal/zanedbal a my tak získame určité „uzatvorenie“ negatívnej kapitoly života. Zbavenie sa závislosti na minulosti je veľmi dôležité pre náš osobný vývoj. Duchovný svet je inteligentný a vždy má správne načasovanie. Toto si treba uvedomiť, keď sa snažíme nakontaktovať zosnulého. Nemusíme dostať od neho/nej správu hneď vtedy, keď sa o to znažíme. Môže prejsť dlhý čas, kým sa vám ozve naspäť. No, keď sa to stane, bude to v tom najsprávnejšom čase. Meditácia je jeden z nástrojov, cez ktorý sa môžeme priblížiť k duchovnému svetu. Pravidelné meditovanie má nesmierne pozitívne účinky na naše telo, dušu a priblížime sa tak vibráciám, s ktorými sa snažíme skontaktovať. Môžete začať meditovať so mnou. Stiahnite si AUDIO VERZIU mojej Meditácie s Bielym Svetlom . Je úplne zadarmo. Je spravená tak, aby vám pomohla posilniť si vašu auru a jemne si vytvoriť pozitívne spojenie s duchovným svetom.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page