top of page

BUDÚCNOSŤ Z POHĽADU VEŠTICE

Vykladanie budúcnosti je vlastne, ako keby ste sa snažili spraviť fotku prúdiacej vody v rieke. Rieka je v neustálom pohybe a mení sa s každou vlnou. Výklad je ako fotografia daného momentu života rieky. Ten daný moment je aktuálny a presný v tom danom čase. Je to perfektný odraz, ale je to len odraz.

Takisto, ako sa samotná rieka mení, mení sa aj život. Ak už viete, čo vás čaká, lebo vám to vyjavil tarotový výklad, môžete túto budúcnosť prijať, alebo úplne odmietnuť. Ak ju odmietnete, alebo ak sa cítite bezmocná niečo zmeniť, vyvolá to vo vás negatívne pocity a rozhodnete sa nekonať, alebo konať inak, ako ste to mali v úmysle. Už len týmto malým zmeneným krôčikom môžete zmeniť svoju budúcnosť.

Energie duchovného sveta nie sú statické. Sú to veľmi premenlivé a dynamické sily. Vaše myšlienky a postoje sú energiou, ktorá reaguje s energiami duchovného sveta. Tarot vám odpovie na vaše otázky tak, ako sa to javí teraz a budúce predpovede sa väčšinou splnia. Avšak nie je to zaručený 100% výsledok. Chcem vám preto poradiť, aby ste vždy mysleli pozitívne a mali do budúcnosti kladné očakávania. Tak si pritiahnete energie, ktoré vaše myšlienky budú odrážať. Pozitívne očakávania a viera v to, že všetko bude dobré = pozitívna budúcnosť.

Náš osud nie je vytesaný v kameni. Dokážeme si vytvoriť taký osud, po akom túžime, cez naše vlastné rozhodnutia. Tarot vie krásne odzrkadliť to, aké sú naše možnosti, a čo nás asi čaká za daných podmienok. Napríklad vám v tarotovom výklade vyjde, že sa váš vzťah blíži k rozchodu a viete, čo je hlavným problémom medzi vami a partnerom. Na základe týchto informácii môžete začať hľadať možné spôsoby toho, aby ste sa vyhli predpovedanému výsledku.

Takže v podstate sa naša budúcnosť nemusí splniť, ak to tak nechceme. Musíme mať však určitú úroveň sebauvedomenia, pomocou ktorej sa dokážeme pozrieť na tento vzťah s nadhľadom a začať pristupovať k problému z úplne iného uhla. Možno to znamená, že sa skúsime parterovi ospravedlniť, alebo otvoriť kanál komunikácie, ktorý doteraz neexistoval.

Na druhej strane nám zase život prináša osudy, ktorým sa nevyhneme. V takýchto situáciách nám Tarot vie pomôcť nájsť nasmerovanie cez danú situáciu. Môžeme zistiť, ako k situácii pristupovať, aby na nás mala čo najmenší negatívny dopad.

Pozitívny, alebo negatívny potenciál, ktorý sa v kartách ukáže, musí byť aktívne podporovaný, alebo naopak „nechaný tak“—opustený- na to, aby sa manifestoval (aby sa splnil). Ak si len niečo želáme a dúfame, že sa to stane, alebo nestane, to v drvivej väčšine prípadov nestačí pre manifestáciu. Áno, želanie si niečoho je fajn—to je základ. Ale potom už treba aj nejako konať na to,aby sme si daný výsledok pritiahli, alebo vytvorili.

Je veľmi ľahké vyložiť si karty podľa toho, čo chceme vidieť. Hlavne, ak sa to týka stresových a emocionálnych situácií (rozchod). “Tvrdé” karty môžu na nás pôsobiť, ako facka. Môžeme ich preto považovať za zlé a vôbec nie nápomocné. No, musíme si uvedomiť, že takého karty v podstate len odrážajú to, čo sa deje, alebo bude diať, len si to nechceme priznať. Časom si tieto “tvrdé” fakty aj tak budeme musieť priznať.

V iných situáciách nám karty môžu ukázať šťastný koniec, ktorý sa nechce splniť. V takýchto situáciách je dôležité si uvedomiť, že šťastné konce sa nemusia stať tak, ako si to my predstavujeme a CHCEME. Náš život môže byť veľmi šťastný, ak si dokážeme otvoriť oči a zmeniť perspektívu. Mnohokrát dosiahneme šťastie inak, ako si to predstavujeme, ale celkovo je daný cieľ osudom splnený. Ako príklad uvediem: Chcete mať vždy dostatok peňazí. Vy si to predstavujete, že budete mať super stabilný job a mesačný príjem. Osud vám to ale zariadi inak—vaša práca vám nebude dobre platiť, ale popri robote sa začnete venovať svojmu hobby, ktoré vám dokopy s platom vždy prinesie dostatok peňazí do života. Nebudete milionárka, ale budete si môcť dovoliť kúpiť to, čo chcete. Cieľ je splnený, ale cesta k nemu nie je to, čo ste chceli.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page