top of page

CLAIRAUDIENCE | JASNOPOČUTIE | MIMOZMYSLOVÝ SLUCH


Zdroj obrázku: Google.com

Clairaudience v preklade znamená jasnopočutie, alebo mimozmyslový sluch. Je charakterizovaný tým, že “počujeme” veci, ktoré sa nedejú priamo fyzicky okolo nás, ale ktoré prichádzajú od nášho Vyššieho Ja, alebo našich anjelov, zosnulých, či duchovných sprievodcov. Čiže fyzicky tam nemá čo vytvárať zvuk (sme sami), ale my aj napriek tomu niečo počujeme. Prejavuje sa to tak, že napríklad počujeme slová, frázy, hudbu, alebo rôzne zvuky. Médiá, alebo ľudia, ktorí dokážu komunikovať so zosnulými, prijímajú veľa informácii prostrednícvom mimozmyslového sluchu. Môžu počuť mená, dátumy, alebo zvuky, ktorými sa im zosnulí snažia niečo “povedať”.

Slovo Clairaudience pochádza z Francúzštiny. “Clair” znamená “jasný, čistý” a “Audience” znamená “počutie, sluch”. A teda, clairaudience sa môže preložiť, ako počutie na rámec našich prirodzených sluchových schopností.

AKO SA CLAIRAUDIENCE PREJAVUJE

Správy počujeme vo vnútri našej hlavy, prostredníctvom nášho vnútorného ucha. Duchovný svet s nami komunikuje cez telepatiu, a preto to cítime, ako keby sme počuli “hlasy vo vnútri našej hlavy”.

Tieto hlasy nie sú silné, ako keď počúvame rádio. Môžu byť silné, ale v drvivej väčšine prípadov je to len jemný hlások, ktorý zmizne tak rýchlo, ako sa objavil. Predtavte si, ako si potichu čítate sami pre seba. Tak isto vyzerá aj mimozmyslový sluch.

Hlasy, alebo zvuky, ktoré “počujeme” môžu prísť v podobe nášho vlastného hlasu, alebo je to hlas našich duchovných sprievodcov, alebo zosnulých, ktorí sa s nami snažia komunikovať. To znamená, že ak komunikujeme so ženskou energiou, jej hlas sa prejaví, ako ženský—nie mužský. To isté platí pre dieťa, alebo mužskú energiu. To znamená, že ak s vami bude komunikovať vaša babka, ktorá zomrela pred pár rokmi, tak sa s vami bude “rozprávať” jej vlastným hlasom, ktorý mala ešte zaživa. Spoznáte ju na základe jej “hlasu”.

Príklad: Pamätám si, že keď som bola ešte na strednej škole, zvykla som večer pred spaním komunikovať s mojimi duchovnými sprievodcami. Viedli sme spolu rozhovory, ktoré sa odohrávali čisto vo vnútri mojej hlavy. Nahlas som nemusela povedať ani slovko. Komunikovali sme telepaticky. Každý s nich mal svoj vlastný hlas aj tón. Vedela som identifikovať aj ich “pohlavie”. Komunikovala som s dvoma ženskými energiami a dvoma mužskými energiami.

Clairaudience môže byť aj “vonkajšia”. To znamená, že niečo počujeme navonok a sme si vedomí, že daná správa je určená nám. Toto sa stáva, ak nás duchovný svet chce varovať a pošle nám veľké a silné “pozor!”, na ktoré máme reagovať hneď tu a teraz.

AKO ZISTÍTE, ČI MÁTE MIMOZMYSLOVÝ SLUCH

  • Je pre vás ľahké identifikovať hlasy, komu patria.

  • Ak počúvate veľa hudby. Bez hudby nemôžete existovať.

  • Ak je pre vás ľahšie zapamätať si veci, ktoré vám niekto prečítal, alebo povedal, než ak sa ich musíte naučiť z kúsku papiera.

  • Ak ste citliví na zvuky. Vnímate zvuky všade okolo vás. Možno sa cítite, že ste hypercitliví na zvuk.

  • Ak získavate nové nápady a myšlienky k vám prichádzajú, ako keby vám ich niekto povedal vo vnútri vašej mysle. Alebo že vám vaša vlastná myseľ dáva nápady a inšpiráciu.

  • Máte tendenciu počuť šepkanie okolo vás, keď ste v miestnosti sami. Máte pocit, že máte bujnú fantáziu, ale pritom by ste prisahali na Bibliu, že ste niečo počuli.

  • Stáva sa vám, že tesne pretým, ako sa zobudíte, alebo tesne pred zaspaním počujete hlas/hlasy, ktoré vám niečo povedia. Veľa krát si tie slová aj zapamätáte a majú niečo dočinenia s problémom, ktorý práve riešite, alebo vám dávajú radu na vyriešenie nejakej dilemy.

AKO SI CLAIRAUDIENCE VYTRÉNOVAŤ

Jeden zo spôsobov, ako si tento talent vytrénovať je jednoducho sadnúť, alebo ľahnúť si v tichej miestnosti, kde vás nikto nebude rušiť.

Zatvorte oči. Položte si na oči tmavé tričko, ktoré vám zablokuje akékoľvek svetlo.

Začnite sa sústrediť na svoj sluch. Snažte sa vnímať všetky zvuky okolo vás. Identifikujte ich—odkiaľ prichádzajú a čo predstavujú (napríkad: muž rozpáva dole na ulici, auto prechádza popred môj dom).

Po chvíľke takéhoto sústredeného počúvania si začnete uvedomovať menšie, slabšie zvuky, ako napríklad zvuk zapnutého počítača, alebo chladničky v kuchyni, či televízie vo vedľajšom byte (ak bývate v byte). Možno začnete vnímať tep vášho srdca vo vašich ušiach.

Od počutia “fyzických zvukov” k počutiu “duchovných zvukov” je už len malý krôčik. Začnete byť viac zvyknutí na počúvanie zvukov, čo vám vlastne zvyšuje vašu citlivosť na všetky podnety, ktoré na vás vplývajú.

Postupom času si začnete uvedomovať, že vám niekto našepkáva, čo máte robiť, alebo ktorým smerom sa udať pri rozhodovaní. Možno začujete jednoslovné odpovede vo vašej mysli, ak sa budete sama/sám seba pýtať nejakú otázku…

Dôležité je aj vaša schopnosť zvuk si “predstaviť”. Skúste si predstaviť spievanie škovránka, alebo zvuk vašej obľúbenej pesničky. Predstavte si hlas niekoho z vašej rodiny, s kým ste si boli blízki.

Ďalšou neoddeliteľnou súčasťou tréningu je meditácia. Stále to opakujem, že treba meditovať, pretože je to tak. Bez práce nie sú koláče. J Avšak, cez meditáciu nie len pracujeme na dosihanutí nejakých cieľov, ale zároveň nám pomáha upokojiť telo a myseľ od stresu. Je veľmi dôležité, aby ste si vedeli ukľudniť myseľ a vybudovať schopnosť “vyprázdniť” si myseľ od každodenných myšlienok. Technicky nie je možné si myseľ vyprázdniť a nemyslieť na nič. Ale meditovaním sa naučíte, ako myšlienky poslať do úzadia mysle, na základe čoho si potom znížite frekvenciu mozgových vĺn. Podobne, ako pri spánku. Keď nemyslíme na nič konkrétne, umožňujeme tak duchovnému svetu, aby s nami komunikoval. Keď si meditáciou znížime frekvenciu našich mozgových vĺn, priblížime sa tak frekvencii astrálneho sveta (duchovného sveta) a bytostí, ktorí tam existujú. Pre tieto bytosti (zosnulí, duchovní sprievodcovia) je potom ľahšie s nami komunikovať a priblížiť sa k nám tak, že sme si vedomí ich prítomnosti.

 

Dúfam, že vás tento článok zaujal a inšpiroval na to, aby ste si začali trénovať vaše mimozmyslové vnímanie. Ak máte skúsenosti s clairaudience, dajte mi vedieť do komentárov! Máte nejaké otázky? Šup s nimi do komentárov!

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page